Social Deal Münster image
keyboard_arrow_down

Luxus-Übernachtung für 2 + Frühstück in Amsterdam

Für 2 Personen: Eine luxuriöse Übernachtung inklusive leckerem Frühstück im 4-Sterne Mercure Hotel Amsterdam West

€147.48
Including tourist tax
sold: 214
Book now
New Social Deals daily at midnight. Be quick before they're gone!
Luxus-Übernachtung für 2 + Frühstück in Amsterdam
Mercure Hotel Amsterdam West
8.9 star
Amsterdam

Highlights

  • Luxuriöse Übernachtung für 2 Personen im 4-Sternehotel Mercure Amsterdam West
  • See the great reviews here
  • Ihr übernachtet in einem komfortablen Zimmer mit Badezimmer mit Dusche, Flatscreen-TV, Minibar, Safe, kostenlosem WiFi und vieles mehr
  • Inklusive köstlichem Frühstück
  • In der Nähe des Nieuwe Meer und nur 10 Minuten vom Flughafen Schiphol entfernt
  • Direkt ins Herz von Amsterdam? Mit den öffentlichen Verkehrsmitteln bist Du innerhalb von 15 Minuten mitten im Zentrum!
  • Auch am Wochenende gültig!
  • Möchtest Du länger bleiben? Kaufe dann mehrere Voucher!
  • Allergien, vegetarische Ernährung und (Diät)Wünsche werden während des Frühstücks berücksichtigt, bitte bei der Reservierung erwähnen
  • Optionales Extra:
    • Gäste die das Standardzimmer buchen bekommen außerdem einen Rabatt für den Parkplatz, von 25 € für 15 €

The fine print

Read more

Zu zweit in Amsterdam übernachten? Entdecke nun das 4-Sterne Mercure Hotel Amsterdam West, nur 15 Minuten Fahrt vom Zentrum von Amsterdam entfernt (einfach mit dem Bus zu erreichen) und nur 10 Minuten vom Flughafen Schiphol entfernt. Direkt um die Ecke des Hotels findest Du einen See mit einem Strand im Naturpark De Oeverlanden.

Ihr übernachtet in einem komfortablen Zimmer, welches über ein Doppelbett, Flatscreen-TV, Minibar, eigenes Badezimmer mit Dusche, gratis WiFi und mehr verfügt. Am nächsten Morgen erwartet Euch ein kösltiches Frühstück. Alle Zutaten die Du für einen herrlichen Kurzurlaub brauchst!

keyboard_arrow_down

Luxus-Übernachtung für 2 + Frühstück in Amsterdam

Mercure Hotel Amsterdam West
8.9 star
Amsterdam
Sold: 214
€147.48
Including tourist tax
New Social Deals daily at midnight. Be quick before they're gone!

In short

Für 2 Personen: Eine luxuriöse Übernachtung inklusive leckerem Frühstück im 4-Sterne Mercure Hotel Amsterdam West

Highlights

  • Luxuriöse Übernachtung für 2 Personen im 4-Sternehotel Mercure Amsterdam West
  • See the great reviews here
  • Ihr übernachtet in einem komfortablen Zimmer mit Badezimmer mit Dusche, Flatscreen-TV, Minibar, Safe, kostenlosem WiFi und vieles mehr
  • Inklusive köstlichem Frühstück
  • In der Nähe des Nieuwe Meer und nur 10 Minuten vom Flughafen Schiphol entfernt
  • Direkt ins Herz von Amsterdam? Mit den öffentlichen Verkehrsmitteln bist Du innerhalb von 15 Minuten mitten im Zentrum!
  • Auch am Wochenende gültig!
  • Möchtest Du länger bleiben? Kaufe dann mehrere Voucher!
  • Allergien, vegetarische Ernährung und (Diät)Wünsche werden während des Frühstücks berücksichtigt, bitte bei der Reservierung erwähnen
  • Optionales Extra:
    • Gäste die das Standardzimmer buchen bekommen außerdem einen Rabatt für den Parkplatz, von 25 € für 15 €

The fine print

Selection of reviews info_outlined

close
Selection of reviews
Social Deal considers transparency very important. The 8,9 rating of Mercure Hotel Amsterdam West is generated by all reviews provided by consumers who have actually visited Mercure Hotel Amsterdam West.

Reviews are always consulted with the partner. It varies per partner whether the reviews are processed. Only processed reviews are posted on Social Deal.

All reviews are read by Social Deal's customer service team. To keep quality high, exceptional reviews are discussed with the partner to keep the quality and service high. Together we ensure that you enjoy the same service and quality for a better price via Social Deal. Your reviews help in this as well.
Lees meer

Should you feel aggrieved by a business owner let us know at kundendienst@socialdeal.de and we will mediate a proper solution.
8,9
57
E.
Ms. E. Camies
C.
Ms. C. Donkervoort
mooi,net hotel, aardig personeel die ons goed geholpen hebben, met oa tijd van eten omdat we naar een concert gingen, en ontbijt was ook.klasse!
J.
Ms. J. Knol-Klein Horstman
Mooie, schone kamer. Vriendelijk personeel en goede uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam!!
D.
Ms. D. Vanvlemen
L.
Mr. L. Ruesen
Was top! Kamer zag er ook netjes uit en een mooi groot bed
M.
Ms. M. Oosterveer
very good
A.
Ms. A. Scholte
Fijne locatie i.v.m O.V.
J.
Ms. J. Dunbar
M.
Ms. M. Worst
prima gelegen hotel, met de bus naar Schiphol(ongeveer 15 min) is makkelijk. Kamer was zeer ruim, lekker ontbijt met voldoende keus. ontvangst was ok!
K.
Ms. K. Claeys
Mooie locatie. Propere ruime kamer, ruim bed, mooie badkamer,.. Heel lekker en uitgebreid ontbijt.. Zeker de moeite
S.
Mr. S. Hopman
interieur moderner dan exterieur van het hotel, ontbijt prima, bedden wat zacht, centrum en schiphol zeer goed te bereizen met OV
M.
Ms. M. Vantieghem
was super goed top!!!
I.
Ms. I. Pennock
Prima hotel voor een nachtje. Kamers zijn goed. Mooi nieuw sanitair. Wel wat last van de vliegtuigen en de lift is eng klein. De televisie werkt maar half. Veel Nederlandse zenders zijn niet te ontvangen. Lekker bed. Schone en ruime kamer. Het ontbijt is standaard maar prima.

More information

Mercure Hotel Amsterdam West

Locations


Das 4-Sterne-Hotel Mercure Amsterdam West befindet sich in Amsterdam und in der Nähe des Flughafens Amsterdam Schiphol! Der Bus bringt Dich bequem ins Stadtzentrum und der Shuttle-Service zum Flughafen Schiphol. Ideal für Geschäftsreisende und Urlauber.

Die 152 Zimmer und Suiten des Hotels sind mit allem Komfort ausgestattet, wie z. B. bequemen Betten, Klimaanlage und kostenlosem WiFi. Im stimmungsvollen Restaurant 'At West' kannst Du köstliche Gerichte und Weine genießen. Scheint die Sonne? Dann nimm auf der schönen Sonnenterrasse Platz!

Bei Mercure Hotel Amsterdam West erlebst Du einen wundervollen Kurzurlaub!

€147.48
Including tourist tax
Book now
Hol Dir die Chance, eine Traumreise i.W.v. 3.000 € zu gewinnen!

Deals in Münster

Günstig spontan essen gehen?

Gewinne eine gratis
Traumreise
i.W.v. 3.000 €

Mach mit!

Heute Abend
Spontan Essen gehen?

Suche Restaurant

Heute Abend
Spontan Essen gehen?

Suche Restaurant
No favourite deals yet
Click on the heart icon in your favourite deals to add them here
Go to deals
Select a deal
  1. Arrangement: 131.1

    Sold: 17
    €147.48
    Including tourist tax
    1
    Book now
  2. Arrangement: 132

    Sold: 2
    €148.50
    Including tourist tax
    1
    Book now
  3. Arrangement: 135.6

    €152.55
    Including tourist tax
    1
    Book now
  4. Arrangement: 136.5

    Sold: 1
    €153.56
    Including tourist tax
    1
    Book now
  5. Arrangement: 138.3

    Sold: 3
    €155.58
    Including tourist tax
    1
    Book now
  6. Arrangement: 139.2

    Sold: 1
    €156.60
    Including tourist tax
    1
    Book now
  7. Arrangement: 140.1

    Sold: 3
    €157.61
    Including tourist tax
    1
    Book now
  8. Arrangement: 141

    Sold: 1
    €158.62
    Including tourist tax
    1
    Book now
  9. Arrangement: 141.9

    Sold: 1
    €159.63
    Including tourist tax
    1
    Book now
  10. Arrangement: 142.8

    Sold: 2
    €160.65
    Including tourist tax
    1
    Book now
  11. Arrangement: 143.7

    Sold: 2
    €161.66
    Including tourist tax
    1
    Book now
  12. Arrangement: 144.6

    €162.67
    Including tourist tax
    1
    Book now
  13. Arrangement: 146.4

    Sold: 5
    €164.70
    Including tourist tax
    1
    Book now
  14. Arrangement: 147.3

    Sold: 1
    €165.71
    Including tourist tax
    1
    Book now
  15. Arrangement: 148.2

    Sold: 1
    €166.72
    Including tourist tax
    1
    Book now
  16. Arrangement: 149.1

    Sold: 8
    €167.73
    Including tourist tax
    1
    Book now
  17. Arrangement: 150

    €168.75
    Including tourist tax
    1
    Book now
  18. Arrangement: 151.8

    €170.77
    Including tourist tax
    1
    Book now
  19. Arrangement: 152.7

    €171.78
    Including tourist tax
    1
    Book now
  20. Arrangement: 153.6

    €172.80
    Including tourist tax
    1
    Book now
  21. Arrangement: 154.5

    €173.81
    Including tourist tax
    1
    Book now
  22. Arrangement: 155.4

    €174.82
    Including tourist tax
    1
    Book now
  23. Arrangement: 158.1

    Sold: 5
    €177.86
    Including tourist tax
    1
    Book now
  24. Arrangement: 159.9

    €179.88
    Including tourist tax
    1
    Book now
  25. Arrangement: 162.6

    Sold: 1
    €182.92
    Including tourist tax
    1
    Book now
  26. Arrangement: 163.5

    Sold: 1
    €183.93
    Including tourist tax
    1
    Book now
  27. Arrangement: 167.1

    Sold: 4
    €187.98
    Including tourist tax
    1
    Book now
  28. Arrangement: 169.8

    €191.02
    Including tourist tax
    1
    Book now
  29. Arrangement: 171.6

    Sold: 2
    €193.05
    Including tourist tax
    1
    Book now
  30. Arrangement: 176.1

    Sold: 1
    €198.11
    Including tourist tax
    1
    Book now
  31. Arrangement: 178.8

    Sold: 1
    €201.15
    Including tourist tax
    1
    Book now
  32. Arrangement: 181.5

    Sold: 3
    €204.18
    Including tourist tax
    1
    Book now
  33. Arrangement: 183.3

    €206.21
    Including tourist tax
    1
    Book now
  34. Arrangement: 185.1

    €208.23
    Including tourist tax
    1
    Book now
  35. Arrangement: 197.7

    €222.41
    Including tourist tax
    1
    Book now
  36. Arrangement: 205.8

    €231.52
    Including tourist tax
    1
    Book now
  37. Arrangement: 208.5

    €234.56
    Including tourist tax
    1
    Book now
  38. Arrangement: 212.1

    €238.61
    Including tourist tax
    1
    Book now
  39. Arrangement: 214.8

    €241.65
    Including tourist tax
    1
    Book now
  40. Arrangement: 218.4

    €245.70
    Including tourist tax
    1
    Book now
  41. Arrangement: 248.1

    Sold: 1
    €279.11
    Including tourist tax
    1
    Book now
  42. Arrangement: 255.3

    €287.21
    Including tourist tax
    1
    Book now
  43. Arrangement: 311.1

    €349.98
    Including tourist tax
    1
    Book now

Why is this price so affordable?

With Social Deal, you enjoy the same quality and service as with a regular booking, but at a Social Deal price. This discount is exclusive to our members. How is this possible? We negotiate competitive prices on behalf of thousands of consumers, forming a powerful collective.

For businesses, Social Deal is a smart marketing tool: they reach new customers through Social Deal at no extra cost. What's more, you often book at times that suit the business. This allows the business to fill its capacity, and you benefit from a substantial discount.

The result: you enjoy an unforgettable outing, dinner or activity for a surprisingly low Social Deal price